DARK STAG LIGHT SHINE POMADE 100ML
  • DARK STAG LIGHT SHINE POMADE 100ML

DARK STAG LIGHT SHINE POMADE 100ML

€ 19,95
Inclusief BTW
Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilig winkelen en betalen

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen NL

 

Retourneren binnen 14 dagen

DARK STAG LIGHT SHINE POMADE 100ML

Light Shine Pomade is een toonbeeld van stijl en respect. Met een medium tot stevige houvast en een perfect gebalanceerde glans, beantwoordt deze pomade aan de roep om klassieke stijlen scherp en strak te houden. Uiterst veelzijdig en met een uitstekende verdeling in de handen, is onze pomade ideaal voor het creëren en in model houden van tijdloze kapsels. Langdurig in effect met een verslavende zwarte granaatappel geur, en wateroplosbaar voor een eenvoudige uitspoeling.

Wat doet het? Biedt professionele glans en stijl met een medium-stevige houvast. Creëert en behoudt strakke traditionele stijlen, slickbacks, zijdelingse scheidingen en meer – terwijl het een subtiele en intrigerende mannelijke geur afgeeft.

* Perfecte Glans en Houvast met een Verslavende Geur.
  Een echte gamechanger in haarstyling, onze pomade biedt niet alleen een uitstekende houvast en glans, maar verleidt ook met een subtiele, mannelijke geur van zwarte granaatappel. Deze combinatie zorgt ervoor dat   je niet alleen de aandacht trekt met je stijl maar ook met je geur. 

* Uiterst Veelzijdig en Makkelijk Uit te Spoelen.
Onze pomade is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als gebruiksgemak. Dankzij de  wateroplosbare formule is het uitwassen van de pomade een fluitje van een cent, zonder dat er resten achterblijven.  Daarnaast zorgt de uitstekende verdeling ervoor dat de pomade gemakkelijk aan te brengen is, waardoor je elke look die je wenst kunt creëren en onderhouden.

* Langdurige Werking voor de Hele Dag.
  Met onze pomade ben je verzekerd van een langdurige houvast die je stijl van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in  model houdt. De combinatie van houvast, glans en geur maakt onze pomade tot de perfecte keuze voor mannen die hun persoonlijke stijl serieus nemen.


Light Shine Pomade is een echte winnaar. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een speciale gelegenheid, of gewoon de wereld wilt laten zien wie je bent, onze pomade staat voor je klaar. Ontdek vandaag nog de kracht van klassieke stijlen, heruitgevonden met onze pomade. 

DIVERSEN
103393
1 Item

Specifieke referenties