Welkom op de site van groothandelkappers.nl

Naast onze kapperswinkel; “De HaarBoutique”  in Haarsteeg,  kunnen onze klanten ook via  de site. www.groothandelkappers.nl onze kappersproducten bestellen.Wij leveren zowel aan particulieren als aan business to business. Door middel van een persoonlijk account kunt u de betreffende prijzen in onze webshop inzien.

Eerlijke prijzen

Groothandelkappers.nl staat niet alleen voor scherpe maar ook eerlijke prijzen. Onder het kopje “outlet” treft u sterke aanbiedingen aan van producten die in prijs zijn verlaagd of helaas het assortiment gaan verlaten.

Merken Tocco Magico en Kis

Na vele jaren ervaring zijn wij met name specifiek gericht op het Italiaanse merk Tocco Magico en het bekende Nederlandse merk Kis. Door diverse trainingen op gebied van haarkleuringen en styling blijven we up to date en kunnen we u ook technisch ondersteunen. Uiteraard verkopen we nog veel meer op het gebied van kappersproducten maar mocht u  het gewenste product niet op onze site kunnen vinden laat het ons dan weten via  ons contact formulier.

Duurzame producten

De laatste jaren is duurzaamheid een belangrijk begrip geworden. Duurzaamheid in het verminderen van plastic, het verminderen van over consumptie en bedrijven die zich richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook groothandelkappers.nl vindt het van belang om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Met de vernieuwde Teknia lijn en het nieuwe merk Attitude wordt er ook gezorgd voor een gezonde planeet. Deze ecologische lijn bestaat uit maatschappelijk verantwoorde, organische en niet te vergeten, veganistische producten.

Contact opnemen

Heeft u vragen over het gebruik van onze aangeboden producten, twijfel niet om ons telefonisch te contacten. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 Orders die voor 15.00 zijn geplaatst worden de zelfde dag verstuurd via postnl en/of DHL, welke u met een track en trace code kunt volgen.

Wij wensen u veel shop plezier.

Met vriendelijke groet,

Groothandelkappers.nl