Permanent
Permanent

Permanent

Voor de kapsalon die geen concessies wil doen aan kwaliteit heeft Kappers een revolutionaire haarverzorgingslijn laten ontwikkelen. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij was maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende “cosmetische” filmlaagjes. Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Speciaal voor de ontwikkeling van KIS is Kappers uitgeweken naar Amerika, nog steeds de onbetwiste koploper op het gebied van haarherstel. Hier is het “Keratin Infusion System”, kortweg KIS, ontwikkeld. Deze revolutionaire formule herstelt het haar van binnenuit. Alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, zijn verrijkt met dit unieke systeem. Kappers heeft de herstellende shampoos, kuren en stylingproducten speciaal in Amerika laten ontwikkelen en produceren. Deze producten garanderen maximaal haarherstel en ongekende creatieve mogelijkheden. Voor stralende kleuren met optimale houdbaarheid en veerkrachtige omvormingen moet je weer in Europa zijn. Hier heeft Kappers dan ook zijn haarkleuringen en omvormingen laten ontwikkelen en produceren. En ook deze producten bevatten natuurlijk het revolutionaire KIS. Kortom: met KIS haalt u het beste uit twee werelden in huis.

 

 --==Footer==--

 

Wat maakt KIS nu zo uniek?

 KIS gaat terug naar de basis van het haar. Haar bestaat uit drie bestanddelen: keratine proteïne, mineralen en vocht. Onderzoek heeft aangetoond dat haar bij gebrek aan keratine water “opzuigt”. Haar wordt hierdoor zwaarder en verliest elasticiteit en volume. Kan het haar niet genoeg vocht vasthouden, dan wordt het droog en stug.
 
Maar zo makkelijk is het niet. Haar neemt relatief makkelijk vocht op. Met keratine is dit anders. Alleen keratinemoleculen met een zeer laag gewicht kunnen het haar daadwerkelijk binnendringen, om zo de poreuze plekken te vullen. Zijn de moleculen te zwaar, dan kan de keratine het haar niet van binnenuit versterken. Zie het als proberen om een kauwgombal door een rietje te zuigen. De keratine blijft dan aan de buitenkant van het haar steken en vormt slechts een cosmetisch laagje, zonder herstellende werking.
 
KIS bevat keratine met een uitzonderlijk laag moleculair gewicht. Deze keratine dringt moeiteloos het haar binnen. Daarnaast bevat KIS botanische kruidenextracten die in staat zijn om vocht te binden. KIS stelt u en uw klant zodoende in staat de inwendige balans van het haar te herstellen en te behouden.
 
Het resultaat: haar dat niet glanst, maar straalt. KIS brengt de pracht van innerlijke kracht naar buiten.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters