KIS NO YELLOW SHAMPOO 250ML  -10% AKTIE
  • KIS NO YELLOW SHAMPOO 250ML  -10% AKTIE

KIS NO YELLOW SHAMPOO 250ML -10% AKTIE

€ 8,95
Inclusief BTW
Aantal

 

Veilig winkelen en betalen

 

Gratis verzending vanaf € 50,-

 

Retourneren binnen 14 dagen

No-Yellow Shampoo

·         Verhelderende shampoo voor grijs en lichtblond haar

·         Creëer koele tint

·         neutraliseer de laatste resjes geel


Wil je een mooie, koele tint creëren, moet de ondergrond ook koel zijn – dat weet iedere kapper. Tot nu toe bood een toner na het blonderen of lichterkleuren uitkomst: de laatste restjes geel werden zo geneutraliseerd. Deze stap kun je voortaan overslaan, want met de nieuwe No-Yellow Shampoo van KIS creëer je een perfect koele ondergrond voor de meest koele kleur. 

Wat is het?

KIS No-Yellow Shampoo is een intensieve violetshampoo waarmee je na het blonderen of lichterkleuren de laatste restjes geel neutraliseert. 

Hoe te gebruiken

Even opbrengen aan de wasbak, drie tot vijf minuten laten inwerken en klaar: de geelpigmenten zijn geneutraliseerd. Ook ideaal voor koele highlights.

No-Yellow Shampoo is ook ideaal voor thuis, zodat een koele tint ook mooi koel blijft. Was het haar thuis eerst met een verzorgde shampoo, spoel deze uit, breng vervolgens No-Yellow Shampoo aan en laat deze drie tot vijf minuten inwerken. Wat je ook kunt doen: meng No-Yellow Shampoo met een verzorgende KIS Shampoo naar keuze en laat dit drie tot vijf minuten inwerken. Sluit af met KIS KeraShield Leave-In, voor optimale bescherming.

 

KIS
102658
5 Items

Specifieke referenties