• Nieuw
GW EVOLUTION NEUTRAL WAVE ! SOFT (180ML)
  • GW EVOLUTION NEUTRAL WAVE ! SOFT (180ML)

GW EVOLUTION NEUTRAL WAVE ! SOFT (180ML)

€ 24,56
Inclusief BTW
Lotion
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

 

Veilig winkelen en betalen

 

Gratis verzending vanaf € 50,-

 

Retourneren binnen 14 dagen

 

Goldwell Evolution Neutral Wave 0 180ml  ( voor dik haar of haar dat moeilijk te krullen is)

De Evolution Neutral Wave is een permanentvloeistof van het merk Goldwell. Deze vloeistof kenmerkt zich door een lage ph-waarde. De ph-waarde is bepalend voor de veerkrachtigheid en de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Gebruik deze permanentvloeistof voor een mooie omvorming van dik haar of haar dat moeilijk te krullen is. Dit product is zelfs geschikt voor gevoelig of geblondeerd haar. Door de Neutral Wave Technologie blijven de krullen langer zitten. Voor elk haartype is er een sterkte beschikbaar.

De Goldwell Evolution Neutral Wave bevat een gepatenteerd, zelf egaliserend werksysteem. Het systeem houdt rekening met verschillende haartypes. Gevoelige haarzones worden beschermd en de werkende stoffen dringen door tot de poreuze plekken die dit het meest nodig hebben. De permanentvloeistof is gebruiksklaar, werkt eenvoudig en is licht geparfumeerd. Goldwell Evolution Neutral Wave is verkrijgbaar voor verschillende typen haar:

-0: voor dik haar of haar dat moeilijk te krullen is

- 1: voor fijn tot normaal haar

- 1 soft: voor gevoelig of beschadigd haar

- 2: voor poreus en gekleurd haar

- 2 soft: voor gevoelig gekleurd haar

De nabehandeling is een leave-in behandeling. Hierdoor hoeft het haar niet uitgespoeld te worden en zullen de werkstoffen langer actief zijn. Hierdoor blijft permanent langer zitten en voelt het haar prettiger aan.

GOLDWELL
101772
0 Item

Specifieke referenties

ean13
4021609034636